Thursday, January 13, 2011

Shocking News!




Slogan kegemaran "NO INTERSESSION NO GRADUATION ON TIME"... ari ni students UiTM campus segamat, johor, course computer science berhadapan dgn masalah ini... akibat intersesi dimansuhkan kami terpaksa di"extend"kn... sedih sedih sedih... tp apa bole buat... hidup mst diteruskan... pengajian mst diselesaikan... assignment mst dilaksanakan... hahaha... apa² pown kwn² jgn bersedih... aku mendoakan agar kita semua graduate okay... ^_^

7 comments:

KyêrulL said...

aduhai~ nampak plak mcm itu, gile sedeyh.. xpe xpe cekal menghadapi semua dugaan yea adikku ^.^ semua yg berlaku ade hikmah.. :D

~Airieda~ said...

Aik tahun nie baru start ker no intersession...aduyai...cian ko dik...tp nak buat camner...bawak2 byk bersabar ok...:)

Sabrina said...

azfar, no pain no gain..hahaha..:)

Khairulazfar Saad said...

abg yee & kak eda; aku xdpt nk tamatkn pengajian tepat pada masanya... hanya mampu redha & usaha hingga abis...

sab; btol btol btol... ^_^

Sabrina said...

azfar, kakak ko skola smakl ea dulu??so, die senior saye!! :P

Mr. TN_SkY said...

hahaa..bese la kadang2 belajar nie pun dugaannye mcm2 hehe :-P

Neway bro..SKY FOLLOW Blog bro k..sng nk keep in touch dgn mmmber2 yg gath SB rituh k hehe :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Khairulazfar Saad said...

sabrina; mana ko tau ni? tp ko sempat ker jumpa dia?

Mr. TN_SkY; thanks sbb bagi nasihat... :D