Monday, January 10, 2011

Nan Cheese Pizza (Steven's Corner).

Ari ni kita cite psl nan cheese pizza... hahaha... nan ni antara fav mknn aku time cuti²... punca aku gila mkn kat nan ni disebabkn abg aku khairulfikri yg ajak mkn kat sana... smpi skrg aku masih up to date dekat nan ni... kah³... yg best nyew nan ni inti dia ada cheese yg melimpah² mcm air hujan yg turun dr awan... tiba² jer... hahaha... & ada ketulan² ayam didalam nyew... mmg best... pegi larh cuba kwn²... anda pst xkn kecewa... ^_^

12 comments:

avantgarde14 said...

asal fik x penah bwk aku pon?
hahaha...

Khairulazfar Saad said...

suruh larh dia bwk... hahaha... :D

syuhada adnan ™ said...

hmmm terliur!:/

Khairulazfar Saad said...

syuhada; i dh agak... hahaha... kat ampang kn ada steven's corner... :D

KyêrulL said...

hahahaha~ mcm mane aku nak bawak, ko xde dekat.. haha.. yg penting aku terliur tgk gmbr nie.. hadui..

Khairulazfar Saad said...

tggu aku balik... kita lepak steven's corner... ^_^

avantgarde14 said...

nnt aku balik ko bwk la aku...
hahahaha...

syuhada adnan ™ said...

ampang? yg kat pandan tuu? dkt dgn hospital tuu? hahaha xtahuu

Syazwanny Sekan said...

sedapnye.. nk jugakk ! :))

Khairulazfar Saad said...

syuhada; tu kat tmpt u... i pegi kat danau kota jer...

wanie; nnt dtg KL aku bwk yea... ^_^

erleena said...

sedap nye!!! ui mknn terbaik :)

Khairulazfar Saad said...

erlena; try larh rase... dekat setapak ada... kat ampang pown ada...