Saturday, March 26, 2011

( Mama Chops Papa Grill ) Now at Segamat !!!


Sebelum...


Selepas...


Pintu masuk


Menu²


Sunday, March 20, 2011

Super 20. ^_^

Menyambut hari lahir yang ke 20... terasa mcm dh matang... cewaahh... padahal dh makin berumur = tua larh kn... hahahaha... apa² pun aku bersyukur,,, sebab masih diberi kesempatan dari Ilahi, untuk berkhidmat sebagai hambaNya dimuka bumi ini... Alhamdulillah... hari ni nk cerita skit psl gmbr kat atas ni... sepatutnya tarikh sebenar hari lahir aku ialah 21 Mac 2011 ni... tp disebabkan masa yg xcukup aku terpaksa sambut awal dengan abg ipar aku... sebab hari lahir kitorg xjauh mana pun... abg ipar aku 22, aku 21... dekat larh tu kn... so sambut skali... mula² aku x expect pun dpt apa² dari adik - beradik & parents aku... skali diorg ada lah kasi something kn... so aku balik UiTM Segamat nnt bukan dgn tgn kosong... huhu... mst korang tertanya² apa yg diorg kasi kn... hahahaha... ada larh kn... kek hari lahir tahun 2011 ditaja oleh kak eda & abg wan... seperti biasalah kn chocolate indulgence dari Secret Recipe... sedaapp sgt... thanks to my lovely sister & my brother-in-law... thanks too my parents, my siblings, my sister-in-law, my niece & my nephew... ^_^

Tuesday, March 8, 2011